Wethouders en burgemeester van Baarn willen de komende tijd weer zogeheten ‘wandelgesprekken’ houden met Baarnse inwoners en ondernemers.

Een wandelgesprek is een laagdrempelige én ontspannen manier om contact te hebben met leden van het college. Men spreekt met een wethouder of de burgemeester af om elkaar ergens in Baarn te ontmoeten en komt vervolgens al wandelend tot een goed gesprek. 

Wandelgesprekken met collegeleden waren er ook tijdens de coronaperiode toen ontmoeting in het gemeentehuis tijdelijk niet of beperkt mogelijk was. Uit reacties van inwoners komt naar voren dat men het laagdrempelig contact met collegeleden bijzonder waardeert. Reden voor het college om opnieuw deze wandelgesprekken te houden. 

Afspraak maken

Wie een wandelgesprek wil, geeft dit door via het e-mailadres bestuurssecretariaat@baarn.nl of belt het gemeentehuis tijdens openingsuren, tel. 035-5481611.

Vermeld daarbij ook het onderwerp van het gesprek. Zo kan er eenvoudiger een afspraak gemaakt worden met het collegelid dat over het onderwerp gaat.

Een overzicht van de collegeleden en hun portefeuilles staat op de website www.baarn.nl/college(externe link). Houd er rekening mee dat het door drukke agenda's soms even kan duren voordat het wandelgesprek kan plaatsvinden.