Wilt u advies over hoe u energie én geld kunt besparen? Neem dan contact op met de EnergieCoaches van energiecoöperatie EnergiekBaarn of het Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente.

EnergieCoaches

Wilt u energie en geld besparen? Meer comfort in huis? En meewerken aan een beter milieu? De EnergieCoach geeft advies op basis van uw energieverbruik en de grootste energielekken. U kunt informatie ontvangen over isolatiemogelijkheden en zonnepanelen en er kunnen desgewenst ook warmtefoto’s worden gemaakt. U kunt gratis een adviesgesprek met een EnergieCoach inplannen. Deze komt dan bij u thuis. Na het bezoek ontvangt u het adviesrapport in uw mailbox.

Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Baarn. De adviseurs helpen woningeigenaren verder met gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van hun woning. Verder kunt u hier alles vinden op het gebied van lokale en provinciale subsidies en financieringsregelingen. Kijk voor meer informatie op www.duurzaambouwloket.nl of bel 072-743 39 56.

Ondernemers kunnen voor meer informatie terecht op baarnduurzaam.nl.