• De Ondermijningsbus komt eraan: kom langs en doe mee!

  Op dinsdag 26 september is Baarn weer gastheer voor de Ondermijningsbus, een mobiel informatiecentrum dat bezoekers voorziet van informatie over ondermijnende criminaliteit.

 • Houd het groen binnen de perken

  Overhangend groen vanuit een tuin of vanaf particulier terrein kan voor onveilige situaties zorgen. Door regelmatig (terug)snoeien blijven stoepen veilig en toegankelijk. Ook voor mensen met kinderwagens, rolstoelen en rollators. De gemeente vraagt u dan ook om hierop te letten en te snoeien als dat nodig is.

 • Besluit in de raad op woensdag 27 september

  De gemeenteraad bespreekt o.a. de uitvoering motie theater-bibliotheek.

 • Lever lege lachgascilinders in bij het recyclingstation

  Lachgascilinders die in het restafval terecht komen, kunnen ontploffingen veroorzaken in vuilniswagens, afvalcontainers en verbrandingsovens. Daarom roept de gemeente Baarn op lachgascilinders niet in het restafval te gooien maar in te leveren bij het recyclingstation.

 • We gaan van start met Baarn buurt mee!

  Vanaf vandaag start het nieuwe platform voor bewonersinitiatieven: Baarn buurt mee! Helpt u mee om uw buurt nog beter, mooier en leuker te maken?

 • Informatiebijeenkomst stimuleringsregeling culturele zzp’ers

  Kunstenaars, theatermakers en andere culturele zzp’ers kunnen tot eind november gebruikmaken van de Eenmalige Stimuleringsregeling initiatieven Culturele zzp’ers. Met deze regeling ondersteunt de gemeente gezamenlijke projecten en geeft een impuls aan de cultuur in Baarn. Op dinsdag 26 september om 20.00 uur is er een informatiebijeenkomst over de stimuleringsregeling op het gemeentehuis. Culturele zzp’ers in Baarn ontvangen persoonlijk een uitnodiging.

 • Toespraak van locoburgemeester Mark Veldhuizen tijdens Indiëherdenking 15 augustus 2023

  Dinsdag 15 augustus was de jaarlijkse Indiëherdenking op het Stationsplein in Baarn. We stonden samen stil bij het officiële einde van de Tweede Wereldoorlog voor het Koninkrijk der Nederlanden op 15 augustus 1945. Met het overgeven van Japan kwam officieel ook een einde aan de oorlog in toenmalig Nederlands-Indië. Lees hier de toespraak van locoburgemeester Mark Veldhuizen.

 • Werkzaamheden Hilversumsestraatweg vanaf 28 augustus

  Vanaf maandag 28 augustus tot maandag 18 september 2023 zijn er wegwerkzaamheden aan de Hilversumsestraatweg (N415) in Baarn, tussen de provinciegrens met Noord-Holland en de kruising Amsterdamsestraatweg (N221). In deze periode is de Hilversumsestraatweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar. De werkzaamheden zijn in opdracht van de provincie Utrecht.