• Uitnodiging: terugkoppeling participatietraject Kunst- en Cultuurvisie

  De gemeente Baarn nodigt alle culturele organisaties, makers en betrokkenen van harte uit voor een presentatie van de resultaten van het participatietraject voor de Kunst- en Cultuurvisie van de gemeente Baarn.

  Kunst en Cultuur Baarn
 • Debat in de raad op woensdag 19 juni + Algemene Beschouwingen en op donderdag 20 juni

  De gemeenteraad bespreekt onder meer de jaarstukken van 2023, de Perspectiefnota 2025-2028, de Algemene Beschouwingen en de aanbesteding van een accountant per 2025 en daarna.

  Raadzaal Gemeente Baarn
 • Overeenstemming verlenging en uitbreiding opvang asielzoekers bij landgoed Paleis Soestdijk

  Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA), de MeyerBergman Erfgoed Groep (MBE), en de gemeente Baarn hebben overeenstemming bereikt over het verlengen van de opvang van asielzoekers op het voormalige marechausseeterrein bij landgoed Paleis Soestdijk. Daarnaast breidt het COA met instemming van de gemeente het aantal asielzoekers uit tot maximaal 152, het richtgetal uit de Spreidingswet. Hiermee wordt bijgedragen aan de grote landelijke behoefte aan opvangplekken voor asielzoekers.

 • Berichten over uw Buurt vanaf 17 juni in uw mailbox

  Bent u vijfentwintig jaar of ouder en staat u ingeschreven bij MijnOverheid? Dan ontvangt u binnenkort een eerste e-mail van overheid.nl met berichten over uw buurt. Zo weet u wat er speelt in uw eigen buurt. De mail wordt automatisch gestuurd. Afmelden kan altijd.

  Bekendmakingen, berichten over uw buurt
 • Leefstijlmonitor: uw inbreng op sportbeleid en -voorzieningen

  De gemeente wil het lokale beleid en de sportvoorzieningen nog beter laten aansluiten op wat inwoners graag willen. Daarom worden 2.000 willekeurig gekozen Baarnaars per brief uitgenodigd om deel te nemen aan een onderzoek.

  Buitenspeeldag Leefstijlmonitor
 • Uitslagen verkiezingen Europees Parlement gemeente Baarn

  Op donderdag 6 juni 2024 waren de Europees Parlementsverkiezingen. Hieronder leest u de uitslagen van de gemeente Baarn.

 • Liveblog verkiezingen

  Donderdag 6 juni waren de stembussen open voor de Europees Parlementsverkiezingen. Vrijdag 7 juni zijn de stemmen geteld. In dit liveblog houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen in Baarn.

 • Pas op voor de Aziatische hoornaar

  Imkers van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging waarschuwen voor de Aziatische hoornaar. De wespensoort is een bedreiging voor bijen en andere insectensoorten. Ook voor de mens kan de Aziatische hoornaar gevaarlijk zijn. Pas op en meld het als u een Aziatische hoornaar of een nest ziet.

  Beeld Aziatische hoornaar
 • Perspectiefnota 2025-2028 uitgebracht

  De gemeente Baarn heeft de Perspectiefnota 2025-2028 uitgebracht. Daarin staat koers voor de komende jaren en ook hoeveel dat in grote lijnen gaat kosten.

  Baarn