Jaarlijks wordt er een nieuwe gemeentegids gepubliceerd door gemeente Baarn. In de gemeentegids staat niet alleen informatie over de gemeentelijke organisatie en de gemeentelijke dienstverlening, maar ook adresgegevens van tal van organisaties op het gebied van onder andere cultuur, onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie.

De papieren gids is gratis af te halen op diverse plekken in de gemeente. De gids ligt (tijdens openingsuren) bij onder meer het gemeentehuis, de bibliotheek, De Leuning, PIT Baarn, Dorpshuis De Furs (Lage Vuursche), de VVV, de Mitra en diverse Baarnse verzorgingshuizen.

Digitale gemeentegids

De gemeentegids is ook digitaal beschikbaar. Deze bevat de adresgegevens van de verenigingen, stichtingen en instellingen. Deze gegevens zijn gekoppeld aan een digitale plattegrond. De digitale gemeentegids is een aparte website die samengesteld wordt door uitgever Lokaal Totaal(externe link).

Naar de digitale gemeentegids

Wijziging doorgeven

Wilt u een wijziging doorgeven in de digitale gemeentegids? Of heeft u aanvullende informatie? Stuur dan een e-mail naar: gids@lokaaltotaal.nl o.v.v. 'Gemeentegids Baarn'.