Vergaderingen volgen

U kunt de vergaderingen van de gemeenteraad zelf bijwonen. De vergaderingen zijn openbaar en vinden plaats in het gemeentehuis van Baarn. Op onze raadsinformatiepagina ziet u wanneer deze vergaderingen gepland zijn en kunt u de vergaderstukken bekijken.

Vergadering live volgen via internet of RTV Baarn

Bent u niet in staat om naar het gemeentehuis te komen? Dan kunt u de vergaderingen van Debat in de Raad en Besluit in de Raad live volgen via internet of via de lokale televisie RTV Baarn.

De uitzending bekijken in Google Chrome

Let op: gebruikt u Google Chrome? Dan wordt de uitzending mogelijk geblokkeerd. Dit probleem lost u op de volgende manier op:

  • Ga naar ‘Instellingen’ en klik daar op ‘Geavanceerde instellingen weergeven…’
  • Bij de extra kopjes die dan verschijnen, gaat u naar ‘Privacy’ en dan naar ‘Instellingen voor content…’. Er verschijnt dan een nieuw venster
  • Hier gaat u naar Flash en dan klikt u op ‘Toestaan dat sites Flash uitvoeren’

Vergadering gemist?

Via onze raadsinformatiepagina kunt u ook eerdere vergaderingen geheel of gedeeltelijk terugkijken en/of beluisteren. Klik op de raadsinformatiepagina in de kalender op de datum van de raadsvergadering en ga dan naar het gewenste agendapunt.

Vergaderstukken bekijken via iPad

Hebt u een iPad? Dan kunt u de app Politiek Portaal downloaden. U kunt met deze gratis app van Notubiz heel makkelijk een volledig beeld krijgen van wat er in de lokale politiek wordt besproken.