Vergaderingen volgen

U kunt de vergaderingen van de gemeenteraad zelf bijwonen. De vergaderingen zijn openbaar en vinden plaats in het gemeentehuis van Baarn.
De publieke tribune in de raadzaal heeft een beperkt aantal plaatsen (± 30). Als de tribune vol is, kunt u de vergadering volgen via een scherm in de trouwzaal (± 60 plaatsen).
Op onze raadsinformatiepagina ziet u wanneer deze vergaderingen gepland zijn en kunt u de vergaderstukken bekijken.

Vergadering live volgen via internet of RTV Baarn

Bent u niet in staat om naar het gemeentehuis te komen? Dan kunt u de vergaderingen live volgen via internet (gemeente Baarn) of via de lokale televisie RTV Baarn. (Uitzendingen bij RTV Baarn zijn momenteel alleen via de TV te volgen en niet via de live uitzending op hun website).

De uitzending bekijken in Google Chrome

Let op: gebruikt u Google Chrome? Dan wordt de uitzending mogelijk geblokkeerd. Dit probleem lost u op de volgende manier op:

  • Ga naar ‘Instellingen’ en klik daar op ‘Geavanceerde instellingen weergeven…’
  • Bij de extra kopjes die dan verschijnen, gaat u naar ‘Privacy’ en dan naar ‘Instellingen voor content…’. Er verschijnt dan een nieuw venster
  • Hier gaat u naar Flash en dan klikt u op ‘Toestaan dat sites Flash uitvoeren’

Vergadering gemist?

Via onze raadsinformatiepagina kunt u ook eerdere vergaderingen geheel of gedeeltelijk terugkijken en/of beluisteren. Klik op de raadsinformatiepagina in de kalender op de datum van de raadsvergadering en ga dan naar het gewenste agendapunt.

Vergaderstukken bekijken via tablet

Hebt u een tablet? Dan kunt u de NotuBox app downloaden. U kunt met deze gratis app van Notubiz heel makkelijk een volledig beeld krijgen van wat er in de lokale politiek wordt besproken. De app is te vinden in de Apple App Store en in de Google Play Store.