Paspoort, id-kaart, rijbewijs en uittreksels

Paspoort

Vraag een paspoort, tweede paspoort, vreemdelingen- of vluchtelingenpaspoort aan.

Uittreksel persoonsgegevens

Het uittreksel Basis Registratie Personen (BRP) bevat uw naam, adres, woonplaats, geboortedatum en geboorteplaats.

Bewijs van in leven zijn

Uw levensverzekeraar of pensioenfonds kan vragen om een bewijs waaruit blijkt dat u in leven bent.

Identiteitskaart

Vraag een identiteitskaart aan, spoedaanvraag, identiteitskaart kwijt of gestolen.

Uittreksel burgerlijke stand

Een uittreksel of afschrift burgerlijke stand vraagt u aan bij de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden.

Verklaring omtrent het gedrag

Een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) is verplicht voor onderwijzers, taxichauffeurs en personen die werken in de gastouderopvang.

Rijbewijs

Vraag een rijbewijs aan, verleng uw rijbewijs of vraag een Eigen Verklaring aan.

Bewijs van Nederlanderschap

In een bewijs van Nederlanderschap staat dat u de Nederlandse nationaliteit hebt. U vraagt het bewijs aan bij de gemeente.