Wonen, bouwen en verhuizen

Projecten in Baarn

Baarn bouwt voortdurend aan verbeteringen in woon- en leefomgeving

Emigreren

Gaat u naar het buitenland verhuizen? Meld dit uiterlijk 5 dagen voor uw vertrek.

Bekendmakingen

Op de website OfficiĆ«le bekendmakingen vindt u de bekendmakingen van vergunningen, bestemmingsplannen en regelgeving.

Monumenten in Baarn

De gemeente Baarn heeft Rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten en drie Beschermde Dorpsgezichten.

Verhuizen

Geef uw verhuizing uiterlijk 5 dagen nadat u verhuisd bent door aan de gemeente.

Bestemmingsplannen

In een bestemmingsplan staat wat wel en niet mag op het gebied van bouwen en gebruiken van grond.

Verzoek tot adresonderzoek

Staat er iemand op uw adres ingeschreven die er niet meer woont? Dan kunt u de gemeente vragen een adresonderzoek te doen.

Huren in Baarn

Via de website Huren in Baarn kunt u eenvoudig reageren op het aanbod sociale huurwoningen in de gemeente Baarn.

Omgevingsvergunning

Bij (ver)bouw en sloop hebt u in de meeste gevallen een omgevingsvergunning nodig.

Plattegrond

Op de website van Gemeentewijzer vindt u een digitale plattegrond van de gemeente Baarn.